PALVELUT

Valo- ja videokuvaus

Meitä ilahduttaa kauniisti muotoileva luonnonvalo ja tarkkaan hallittu piirto studiossa. Sytymme monenlaisista kuvaustöistä, oli tarpeesi sitten muotokuvaus, tapahtumakuvaus tai journalistinen kuvaus.

Vahva osaamisemme jakaantuu kuvaamisen eri osa-alueille. Kuvaajillamme on kokemusta journalistisesta ja dokumentaarisesta kuvauksesta mainosmaailmaa ja taidekenttää unohtamatta.

Graafinen suunnittelu & taitto

Onnistunut graafinen suunnittelu ilahduttaa, vakuuttaa ja jää mieleen. Visuaalisessa viestinnässä luomme kokonaisuuksia, joissa värit ja muodot, tila ja elementit ovat tasapainossa. Haaveiletko markkinointikampanjasta oheistuotteineen tai tarvitsetko houkuttelevan pakkauksen tuotteellesi?

Tarjoamme visuaaliset ilmeet, tarkoitti se kohdallasi sitten lomakkeistoja, ikkunateippauksia, julisteita, lehti-ilmoituksia tai messumateriaaleja. Taittotyöt esitteistä asiakaslehtiin tai kirjoihin hoituvat myös.

3D ja animaatiot

Liikkuvan kuvan taikaa tarvitaan, kun tuote tai palvelu halutaan esitellä näyttävästi. Animaatioita ja 3D-mallinnusta hyödynnetään lähes jokaisessa mediassa, kannettavista laitteista filmikankaisiin ja nettisivuihin. Tuomme asiat, joita ei ole vielä olemassa eläväksi digitaalisin keinoin. Niiden avulla saadaan asiat elämään tai kerrotaan tarinaa – mielikuvituksen rajoja hipoen.

Digitaalisen animaation työstäminen on aikaavievää, mutta kannattavaa: valmiina sitä voidaan hyödyntää eri medioissa perinteisiä keinoja helpommin. Suunnittelemme halutun viestin huolellisesti ja varaamme sille riittävästi aikaa.

Taide- ja mediakasvatus

Meillä on monen vuoden kokemus nuorten kanssa toteutetusta valokuvaus-, video- ja taidetyöskentelystä sekä moniaistisesta ikäihmisiä aktivoivasta taidetoiminnasta. Työpajat suunnitellaan aina niihin osallistuvan ryhmän tarpeiden ja taitojen mukaan. Tekniikkana voi olla valokuva, video, maalaus tai vaikka kankaanpaino. Teemoja ovat olleet esim. sukupolvien kohtaaminen, oman asumisyksikön viihtyisyyden lisääminen ja avioero nuoren näkökulmasta.

Työpajoissa opitaan uusia taitoja ja etsitään omia vahvuuksia. Tärkeää on iloinen yhdessä tekeminen!

Seuraa meitä